QR code

Datum

okt 05 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 10:45 am

Workshop: Timemanagement en Productiviteit met Stephanie

Of het nu gaat om sporten, lifestyle of andere zaken die je graag (vaker) wilt doen… een veel gehoorde reden om dingen uit te stellen, is tijd. We hebben het allemaal druk en als je naast je bedrijf/baan ook nog een gezin hebt, is de kans helemaal groot dat je jezelf op de laatste plaats zet.

Dus helpen we je graag op het gebied van tijd/productiviteit. Over het thema productiviteit valt veel informatie te vinden, maar waar het vaak misloopt is hoe je de tips en adviezen in de praktijk brengt én welke van die vele tools en hulpmiddelen bij jou passen.

Stephanie Osunwokeh werkt al ruim 17 jaar als secretaresse op verschillende niveaus en heeft zich gespecialiseerd in timemanagement en productiviteit. Ze heeft een praktisch uit te voeren KIES methode ontwikkeld en extra tools die gemakkelijk te gebruiken zijn.

In de masterclass op 5 oktober a.s. vertelt ze ons meer over haar KIES methode en hoe dit jou helpt in je dagelijkse leven. Én ze gaat ons meenemen in de wondere wereld van uitstelgedrag.

Ben je er live bij, dan trekt ze ook een kaartje voor je uit haar ‘’je tijd in kaart’’ carddeck.

Het evenement is afgelopen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *