QR code

Datum

sep 07 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 9:00 pm

Workshop: Jouw eigen natuurlijke verzorgingsproducten maken!

Ghislaine is geen professioneel huidverzorgster, maar ze is wel een gepassioneerde huidverzorgster 😃.

Omdat onze huid ons grootste orgaan is, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Op dezelfde manier is het belangrijk om je darmen gezond te houden, je lever af en toe te ondersteunen en ademhalingsoefeningen te doen.

Zelfliefde zonder oordeel

Huidverzorging is voor mij heel normaal en het is ook een stukje zelfliefde. In het voortraject van mijn afvalreis heb ik veel aandacht besteed aan het herstellen van mijn relatie met mijn lichaam. Mezelf insmeren was een makkelijke manier om zonder oordeel verbinding te maken met mijn lichaam.

Daarnaast heb ik een passie ontwikkeld voor natuurlijke verzorgingsproducten.

Wat in het begin leek op een zware opgave en een dure hobby, bleek minder ingewikkeld. Je moet alleen weten wat en waar je moet zoeken.

Inmiddels heb ik een grote collectie aan producten die ik kan combineren om de fijnste verzorgingsbrouwsels te maken, maar met een paar basisproducten kun je je gezicht, lichaam en haren verzorgen.

Wat ga je leren?

In deze workshop vertel ik je welke producten de basis vormen voor natuurlijke huidverzorging en laat ik je zien hoe je deze zelf kunt maken.

Verder heb ik een mandje samengesteld via Aroma Zone, zodat je, als je zelf verder aan de slag wilt, alle basisproducten in huis kunt halen (geen aandelen, alleen omdat ik het tof vind). Als je deelneemt aan deze workshop, help ik je persoonlijk om overige producten te vinden die bij je passen.

Het evenement is afgelopen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Leuk:-) Ik ben denk ik van de partij. Even kijken hoe laat onze kindjes op bed liggen, aangezien Nas die avond niet thuis is, ben ik paraat voor onze twee.

  2. Gaat mij helaas niet lukken. Ik ben overdag bij een congres en geen idee hoelaat ik thuis ben. Remind me tegen die tijd nog even zodat ik hem terug kan kijken 😉 Have fun!