QR code

Datum

jan 09 2023
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Workshop: Doelen stellen met Miranda

Je kunt op ieder moment jouw doelen vaststellen, maar aan het begin van het jaar is het helemaal fijn om een frisse start te maken. 
We kijken tijdens deze workshop terug op het afgelopen jaar, voordat we plannen maken voor 2023.

Ik neem je mee in deze workshop van dromen naar doen in vier stappen.
Een praktische avond, waarbij wij onderzoeken wat jouw dromen zijn. Maar je krijgt vooral ook handvatten om stappen te maken richting deze dromen.

Kernwaarden, reflecteren, doelen stellen en affirmeren komen allen aan bod. Na deze workshop heb jij jouw drijfveren helder en concreet, zodat jij in actie komt.

Maar wie ben ik?
Ik ben Miranda, mede-eigenaar van Een blik vol ontwikkeling. Samen met Nicole hebben wij ‘het zelfontwikkelingspel’ ontwikkelt, waarbij je zelf aan de slag kunt met jouw ontwikkeling. Maar daarnaast geven wij ook workshops en events.
Ik bied 1:1 coaching voor volwassenen en mijn compagnon Nicole richt zich op het kind.

Ik heb zelf ervaren hoe angst en beperkende gedachten je kunnen tegenhouden om je mooiste leven te leiden. Zo’n 11 jaar geleden hoorde ik dat ik belast ben met het BRCA-gen. Dit houdt in dat ik 60-80% kans heb op het ontwikkelen van borstkanker.
De jaren die volgden waren niet de mooiste jaren. De angst voor kanker beheerste mijn leven. Daarom koos ik 5 jaar geleden om mijn borstweefsel preventief te laten verwijderen.

De operatie leverde mij 2 nieuwe borsten op, die niet meer onderhevig zijn aan de zwaartekracht. Dat is een voordeel, maar helaas heb ik er geen gevoel meer in.
De operatie bracht mij nog meer, want ik kwam tot de ontdekking dat de angst mij verlamde. Ik koos lang niet altijd voor mezelf. Ik stak veel energie in vriendschappen die mij weinig opleverde en had het niet naar mijn zin op mijn werk.

De jaren na mijn operatie zette ik mijzelf op 1. Ik gaf ruimte om mijzelf beter te leren kennen. Wie was ik en wat vind ik belangrijk? Ik maakte keuzes die in lijn liggen met mijn dromen. Mijn droom is dat we wij in onze kracht gaan staan. Ons niet laten beperken door onszelf of anderen, maar het mooiste uit het leven halen.
Je bent het tenslotte waard om op 1 te staan. Maar dan moet je jezelf daar wel zetten.

Ik inspireer je graag met mijn verhaal en deel mijn kennis, zodat jij ook verder komt.


Ben je er bij?
9 januari van 19.30 – tot maximaal 21.00 uur.

Het evenement is afgelopen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *