QR code

Datum

jun 03 2022
Verlopen!

Tijd

1:00 pm - 1:30 pm

Ademcoaching met Esther

Super leuk om jou hier te ‘zien’ en dat ik mij aan jou voor mag stellen.
Ik ben Esther en ik ben energetisch coach voor vrouwen en kinderen.
In mijn praktijk werk ik met verschillende tools, oa Access Bars en energetische afstemmingen.

In de community neem ik je mee in de wereld van ademcoaching.
Er is zoveel magie wat veel mensen nog niet weten over jouw manier van ademen; tot waar je ademt, wat voor effect jouw ademhaling op jouw energielevel heeft, op de gezondheid van je lichaam of hoe je met je ademhaling je onrust kunt verminderen. Wist je dat je zelfs met een ademreis stress en trauma’s kunt releasen en dat je de mooiste inzichten vanuit je lichaam mag ontvangen?
Jouw lichaam, de plek waar jouw leven zich bevindt, en toch brengen we zo veel tijd door in ons hoofd. Mega jammer als je het mij vraagt.
Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen bewust te maken van de ratrace van alle dag waar we ons vaak in verkeren en hoe je je voelt als je dichter bij jouw pure ik bent, je jouw echte Jij hebt ontdekt en hoe je je dan voelt. En dan is het nog aan jou om de keuze te maken waar jij je het lekkerste bij voelt.

Naast mijn eigen praktijk ben ik mama van een dochter (13 jr) en een zoon (9 jr), loop ik graag hard, ben ik verzot op lekkere geuren (essentiële oliën) en voel ik me heerlijk vrij als ik op mijn motor zit.

In de gastles ademcoaching neem ik jou mee in ons ademstelsel en in ons lichaam.
Wat is nu (goed) ademen, hoe kun je dmv jouw ademhaling je lijf meer energie en gezondheid geven of juist rust brengen?
Ik ben praktisch ingesteld, hou van ‘Jip en Janneke-taal’ en kijkend naar mezelf steek ik het meeste op als we ook meteen in de actie gaan om de ervaring te voelen.
Jouw ademhaling; het eerste en het laatste wat je doet, en juist dat doe je het meest onbewust. Er is zoveel goud te ontdekken door jouw ademhaling te kennen en te sturen.
Zie ik je tijdens mijn gastles?

Het evenement is afgelopen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *